Workshops


Workshop Keramiek voor bedrijven


In deze workshop gaan we een gezamenlijk Kunstwerk maken. Vooraf wordt het thema besproken.

Elke deelnemer maakt met klei een aantal vormen. Deze worden door mij tot een kunstwerk samengesteld, geglazuurd en gebakken.


Denk aan een mooi kunstwerk ter gelegenheid van een jubileum, reorganisatie, nieuw pand, als onderdeel van teambuilding, bedrijfsuitje etc. Het eindresultaat kan feestelijk onthult worden tijdens bijvoorbeeld een personeelsfeest of opening van het nieuwe pand etc. 


Neem gerust contact op via: dansmozaiekkunst@kpnmail.nl om hierover van gedachten te wisselen. De workshop kan voor groepen t/m 12 personen plaatsvinden in mijn atelier. Voor grote groepen kan dit op een externe locatie of bij de organisatie intern worden georganiseerd.Workshop gezamenlijk kunstwerk groep


Samen een kunstwerk maken met familie of vriendegroep, b.v. voor een jubileum, verjaardag, huwelijk etc. Vooraf wordt besproken wat eventueel het thema moet zijn. Elke deelnemer maakt met klei een aantal vormen. Deze worden door mij tot een kunstwerk samengesteld, geglazuurd en gebakken. 


Neem gerust contact op om hierover de mogelijkheden. De workshop kan voor groepen t/m 12 personen plaatsvinden in mijn atelier. 

 Workshop Dikke Dame boetseren 


Een gezellig uitje met op de 1ste dag een heerlijke 3-gangen lunch en je ook nog een mooi beeld maakt.

 

Deze workshop wordt in 2 delen gegeven. Tijdens de eerste bijeenkomst boetseer je de dame. Deze wordt nadat het beeld gedroogd is gebakken waarna het2 weken later tijdens de 2de bijeenkomst kan worden beschilderd.


Duur : 2 bijeenkomsten 


Data:  vrijdag 3 september 09.30 uur tot 16.00 uur en vrijdag 17 september 09.30 uur tot 11.30 uur

 

Kosten: € 85,- inclusief  materiaal zoals klei, verf, vernis en stoken, inclusief koffie, thee met iets lekkers en op de 1ste dag

een heerlijke 3-gangen lunch.

 

Inschrijven via dansmozaiekkunst@kpnmail.nl onder vermelding van naam, adres en telefoonnummer.

 

Als je vragen hebt bel dan gerust 06 16133606

 

De cursus wordt gegeven in mijn atelier te Veghel.

 


Workshop Bloemen boetseren 


Deze workshop bestaat uit 2 bijeenkomsten. Op de eerste bijeenkomst maak je een aantal bloemen die de 2de bijeenkomst nadat ze zijn gebakken worden beschilderd en afgewerkt.

 


Duur : 2 bijeenkomsten 


Data: : zaterdag 4 september van  09.30 uur tot 12.30 uur en  zatedag 18 september van 09.30 uur tot 12.00 uur,   

 

Kosten: € 65 ,- inclusief  materiaal zoal klei, verf, vernis en stoken, inclusief koffie, thee met iets lekkers.

 

Inschrijven via dansmozaiekkunst@kpnmail.nl onder vermelding van naam, adres en telefoonnummer.

 

Als je vragen hebt bel dan gerust 06 16133606

 

De cursus wordt gegeven in mijn atelier te Veghel.


Workshop tegelmozaïek


Deze workshop met tegelmozaïek is uitermate geschikt voor beginnende mozaïekbeoefenaars. Je leert een aantal basistechnieken van het tegelmozaïek en gaat met een goede basiskennis en een leuk werkstuk naar huis!


Je maakt een werkstuk van 25 x 25 cm.. Als je vooraf twee eenvoudige ontwerpen maakt kunnen we snel aan de slag. Wil je bijvoorbeeld een schilderij voor in de keuken, kijk dan naar afbeeldingen die hiervoor geschikt zijn. Hetzelfde geldt voor b.v. een schilderij voor de werk- of kinderkamer.

 

Wil je een schaal bekleden met mozaïek, zoek dan naar een mooie afbeelding die voor een ronde schaal van 30 cm geschikt is. Mocht je zelf niets hebben dan heb ik verschillende voorbeelden waaruit je kunt kiezen.


Cursusduur:     1 dag

Datum:            op aanvraag

Tijd:                09.30 tot 16.30 uur

Prijs p.p.:         € 75,00 (prijs is incl. alle materialen, koffie, thee, fris etc. en een heerlijke 3- gangen lunch.Herinnering schaal

 

Hier wordt servies, kleine beeldjes, medailles etc. voor gebruikt van b.v. je ouders, grootouders of dierbare vriend/vriendin als herinnering. Hiervan  wordt een mooie compositie gemaakt. Eventueel aangevuld met steentjes die in mijn atelier aanwezig zijn.

 

Cursusduur:      1 dag

Datum:             op aanvraag

Tijd:                 09.30 tot 16.30 uur

Prijs p.p.:          € 75,00 (prijs is incl. schaal en materialen, koffie, thee, fris etc. en een heerlijke 3-gangen lunch.

 

Dagprogramma:

 

Ontvangst vanaf 09.00 uur met koffie en thee.

09.30 tot 12.30 uur mozaïeken

12.30 tot 13.30 uur 3 gangen lunch

13.30 tot 16.30 uur mozaïeken 

Wil je aan een workshop deelnemen, stuur dan een e-mail met je gegevens en wensen naar:

dansmozaiekkunst@kpnmail.nl
Herinnering schaal van bestaand serviesgoed van dierbare.

Mozaiek gemaakt door cursist

Mozaiek gemaakt door cursist

Gemaakt door cursist

Gemaakt door cursist

Gemaakt door cursist